Στο έτος 0000

Μια συναίσθηση διαφορετική οδηγεί κάποιους ξεροκέφαλους να ΜΗΝ ενταχτούν στο κυρίαρχο πνεύμα των εορτών. Είναι αυτοί που δεν τους λένε τίποτα τα κατ’ όνομα δώρα αγάπης και οι ευχές που σβήνουν σαν τα λαμπιόνια λίγες μέρες μετά.
Κάποια πλάσματα είναι ακόμα πιο περίεργα. Η ενσυναίσθηση τους κάνει να νοιώσουν την καταστολή που βιώνει το περιθώριο στο πετσί τους.
Θλίβονται στην ιδέα ότι το κλίμα ευφορίας στην στολισμένη πόλη και η απαραίτητη θαλπωρή ενός ζεστού σπιτιού, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟΥΣ.
Και όμως όσοι δεν ζουν στους μηδέν βαθμούς Κελσίου, εορτάζουν για ένα μωρό μετανάστη και παράνομο, που βρήκε καταφύγιο σε ένα στάβλο με τους γονείς του. Ένα μωρό που το σύστημα δίωκε στο έτος 0, μια γιορτή που το ίδιο σύστημα θέσπισε στο έτος 0000 μετά Χριστόν.
ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΡΥΟ
ΚΑΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΜΕΝΟΥΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ή ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΤΟΠΙΟΣ ή ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Φωτογραφίες στους μηδέν βαθμούς Κελσίου.
Κέντρο Αθήνας και ακατάλληλες δομές αφιλοξενίας.

Trackback από το site σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Logo

Follow us onΚίτρινος Τύπος

Επικοινωνία

The Panx Union

Στο χωριό μας έχουμε στήσει ένα εργαστήρι μεταξοτυπίας, με εργαλεία και μηχανές φτιαγμένες από εμάς. Εκεί τυπώνουμε στάμπες σε μπλούζες και τσάντες ξεβάφοντας την ίνα και βάφοντας την πάλι με οικολογικά ανεξίτηλα χρώματα, που σε συνδυασμό με την καλύτερης ποιότητας υφάσματα αντέχουν για μια ζωή.