Το ημερολόγιο έγραφε 22/11/1982

Σχεδόν 35 χρόνια μετά, στις 21/1/2017, οι Panx επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος. Θα παρουσιάσουν όχι μόνο την νέα τους δουλειά, αλλά και αυτούσιο το σετ των τραγουδιών εκείνης της πρώτης τους εμφάνισης στο Κύτταρο.

Το ημερολόγιο έγραφε 22/11/1982, όταν οι Panx Romana εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο ιστορικό Κύτταρο. Τι κι αν είχαν πατήσει το σανίδι του όλες οι μεγάλες μπάντες της εποχής με την τεχνική αρτιότητα που τους χαρακτήριζε. Η συμμορία των Panx με περισσό θράσος κατέλαβε το Κύτταρο. Σύσσωμη η τότε πανκ ροκ κοινότητα στήριξε με την παρουσία της μια μπάντα μόλις λίγων μηνών, με λιγοστά και άγνωστα τραγούδια.
Ήταν η εποχή που η Αρετούσα των πανκ είχε κλείσει από τις δυνάμεις καταστολής υπό τον Αρκουδέα και ψάχναμε νέες τρύπες προκειμένου να επωάσουμε την κοινή συνείδηση μας. Η εμφάνιση των Panx συνοδεύτηκε από μεγάλες ζημιές στο χώρο. Πώς να βάλεις ταύρο σε υαλοπωλείο και πάνκιδες σε χώρο που σπάει τόσο εύκολα.
Οι Panx επιστρέφουν 35 χρόνια αργότερα στον τόπο του εγκλήματος. Θα παρουσιάσουν όχι μόνο την νέα τους δουλειά, αλλά και αυτούσιο το σετ των τραγουδιών της 22/11/1982.