Το ημερολόγιο έγραφε 22/11/1982

Σχεδόν 35 χρόνια μετά, στις 21/1/2017, οι Panx επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος. Θα παρουσιάσουν όχι μόνο την νέα τους δουλειά, αλλά και αυτούσιο το σετ των τραγουδιών εκείνης της πρώτης τους εμφάνισης στο Κύτταρο.

Το ημερολόγιο έγραφε 22/11/1982, όταν οι Panx Romana εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο ιστορικό Κύτταρο. Τι κι αν είχαν πατήσει το σανίδι του όλες οι μεγάλες μπάντες της εποχής με την τεχνική αρτιότητα που τους χαρακτήριζε. Η συμμορία των Panx με περισσό θράσος κατέλαβε το Κύτταρο. Σύσσωμη η τότε πανκ ροκ κοινότητα στήριξε με την παρουσία της μια μπάντα μόλις λίγων μηνών, με λιγοστά και άγνωστα τραγούδια.
Ήταν η εποχή που η Αρετούσα των πανκ είχε κλείσει από τις δυνάμεις καταστολής υπό τον Αρκουδέα και ψάχναμε νέες τρύπες προκειμένου να επωάσουμε την κοινή συνείδηση μας. Η εμφάνιση των Panx συνοδεύτηκε από μεγάλες ζημιές στο χώρο. Πώς να βάλεις ταύρο σε υαλοπωλείο και πάνκιδες σε χώρο που σπάει τόσο εύκολα.
Οι Panx επιστρέφουν 35 χρόνια αργότερα στον τόπο του εγκλήματος. Θα παρουσιάσουν όχι μόνο την νέα τους δουλειά, αλλά και αυτούσιο το σετ των τραγουδιών της 22/11/1982.

Trackback από το site σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Logo

Follow us onΚίτρινος Τύπος

Επικοινωνία

The Panx Union

Στο χωριό μας έχουμε στήσει ένα εργαστήρι μεταξοτυπίας, με εργαλεία και μηχανές φτιαγμένες από εμάς. Εκεί τυπώνουμε στάμπες σε μπλούζες και τσάντες ξεβάφοντας την ίνα και βάφοντας την πάλι με οικολογικά ανεξίτηλα χρώματα, που σε συνδυασμό με την καλύτερης ποιότητας υφάσματα αντέχουν για μια ζωή.