Πανδημία – Rock’n’Roll Βοήθειες 0-1

Τι και αν η πανδημία διώκει την ζωή και τους ανθρώπους της, τι κι αν καραντίνα σαμποτάρει την επικοινωνία και τις αγκαλιές. Η αγάπη για την μουσική και ειδικότερα για την παραγωγή μιας μουσικής συλλογής με 10 καλλιτέχνες δεν γνωρίζει περιορισμούς.

Εν μέσω πανδημίας σχεδιάστηκε, τυπώθηκε, κυκλοφόρησε, διανεμήθηκε και ήχησε ευχάριστα στ’ αυτιά μας.
27 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη συλλογή το 1993, οι Rock’n’Roll Βοήθειες δίνουν και πάλι πανηγυρικά το παρόν με την 4η κυκλοφορία τους.
Βέβαια πίσω από κάθε εγχείρημα που κρατά σταθερά σε βάθος χρόνου, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναγνωρίσουμε πως σίγουρα υπάρχει αγάπη και αλήθεια. Ότι υπάρχει μια σχέση που χαρίζει ζωή στο εγχείρημα, στην ομάδα, στο όραμα.
Στην περίπτωσή μας αυτό το πρόσωπο είναι ο επίμονος εραστής της εγχώριας ροκ σκηνής, ο ντράμερ, και όχι μόνο, της καρδιάς μας ο Δημήτρης Δημητράκας. Το παρόν στην ομάδα της συλλογής δίνει και ο αγαπητός μας Νίκος Αντωνίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι “RocknRoll Βοήθειες Νο 4″ δεν είναι εμπορικό αντικείμενο και είναι αποτέλεσμα ομαδικής και ελεύθερης έκφρασης των δημιουργών που συμμετέχουν.
Είναι  αυτοχρηματοδοτούμενο και διανέμεται δωρεάν.
Επίσης για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το dimitrisdimitrakas.gr

O Δημήτρης Δημητράκας παρουσιάζει την νέα του συλλογή “Rock ‘n’ Roll Βοήθειες 4 και συζητά με τον Π.Ρήλλο για την πολυετή του παρουσία στην σκηνή ως μουσικός, ραδιοφώνικος παραγωγός αλλά και παραγωγός σε δισκογραφικές δουλείες άλλων.
Στην παρέα στο στούντιο 2 εκ των συμμετέχοντων στο album, η Λίλιαν Ανερούση και ο Διονύσης Φαρμάκης!