Ένα γεια στον πιο αγαπητό ροκά των Χανίων

Όταν αναφερόμασταν στην Κρήτη και ειδικότερα στα Χανιά πάντα μιλούσαμε για τον αιώνιο ροκά και αδελφό Σταμάτη Ζολινδάκη. Πέρα από φίλος ήτανε ο άνθρωπος που πάντα μας συμβούλευε όταν επρόκειτο να κλείσουμε κάποια συναυλία στο νησί.

Θα τον θυμόμαστε πάντα σα να μην τον νίκησε το κακό, γιατί το καλό ήταν αυτό που απλόχερα γευόμασταν σε κάθε είδους επικοινωνία που είχαμε, αραιή η αλήθεια λόγω της απόστασης.

Ψάξαμε το αρχείο μας και βρήκαμε φωτογραφίες από το 2008 όταν βρεθήκαμε παρέα στο 2Festival των Χανίων στο θέατρο της ανατολικής τάφρου.

Η μπάντα του, οι Πληνθέτες, μας εξηγούσε με χαρά ότι το όνομα εμπνεύστηκε από την “κροκ” ανάλυση του Νικόλα του Άσημου και άλλο τόσο με ενθουσιασμό μας μιλούσε για την τέχνη του, μιας και ήταν ένας χαρισματικός καλλιτέχνης του γυαλιού.

Στις φωτογραφίες είναι οι Πληνθέτες Σταμάτης, Panx Romana, το φιλαράκι του και φιλαράκι μας ο  αξέχαστος μουσικός Άγγελος Σκορδίλης και νεαροί από την διοργάνωση του festival.

Στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένεια του Σταμάτη και στους συντρόφους της ζωής του

Julio, Άγγελος Σκορδίλης, Woody, Σταμάτης & Frank

Πληνθέτες Live στο 2 Festival 2008 και από κάτω ο Άγγελος Σκορδίλης, συνεργάτης του Σταμάτη, πριν και αυτός φύγει νωρίς.

Αφίσες του 2 Festival και το θέατρο της ανατολικής τάφρου που μας φιλοξένησε