Αδέλφια – Θεσσαλονίκη, ευχαριστούμε πολύ

Παρ’ όλο που είχαμε χρόνια να σας επισκεφτούμε , αντί να μας γυρίσετε την πλάτη, μας τιμήσατε με την παρουσία σας και γεμίσατε τον πολυχώρο WE με θετική ενέργεια και αγάπη, με ένα ανέλπιστο sold out που μας γέμισε χαρά και δύναμη να τολμάμε όλο και περισσότερο.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι με την υποδοχή σας μας κάνατε να αισθανθούμε  σαν να γυρνούσαμε από τα ξένα και συναντήσαμε την οικογένεια και πάλι. Τόσα πολλά αγαπητά πρόσωπα από την ευρύτερη περιοχή της Β. Ελλάδας που ταξίδεψαν για την συναυλία, ακόμα και από Βουλγαρία, Σαμοθράκη κλπ, παιδιά που αλληλογραφούσαμε, όταν ακόμα κάποια από αυτά πήγαιναν στο δημοτικό.

Τέλος ευχαριστούμε την ομάδα του WE για την άψογη συνεργασία, αλλά πάνω από όλα ευχόμαστε περαστικά στον Γιώργο να ξεπεράσει αυτή την δύσκολη περίσταση της υγείας του.

Στο επανιδείν,

Panx Romana

Trackback από το site σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Logo

Follow us onΚίτρινος Τύπος

Επικοινωνία

The Panx Union

Στο χωριό μας έχουμε στήσει ένα εργαστήρι μεταξοτυπίας, με εργαλεία και μηχανές φτιαγμένες από εμάς. Εκεί τυπώνουμε στάμπες σε μπλούζες και τσάντες ξεβάφοντας την ίνα και βάφοντας την πάλι με οικολογικά ανεξίτηλα χρώματα, που σε συνδυασμό με την καλύτερης ποιότητας υφάσματα αντέχουν για μια ζωή.