Αλληλεγγύης Συνέχεια: Και οι Καλλιτέχνες Δίπλα στους Πυρόπληκτους

Συναυλίες και παραστάσεις για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων, από πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες της χώρας.

Μπορεί η φωτιά στην Ανατολική Αττική να άφησε πίσω της κατεστραμμένες πληγές που ίσως να μην επουλωθούν ποτέ, όμως μέσα από τις στάχτες ξεπετάχτηκε μια μικρή αχτίδα ελπίδας και αυτή δεν είναι άλλη από την αλληλεγγύη που έδειξαν οι άνθρωποι. Η αλληλοβοήθεια ήταν κάτι που μέχρι πριν την καταστροφή στο Μάτι έδειχνε να αφορά λίγους. Πλέον, όμως, το κύμα αυτό έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και όλοι μας ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι μόνο η αρχή για κάτι καινούριο, που θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τη δυναμική μας ως κοινωνία. Αιμοδοσίες, συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, εθελοντική εργασία και κατάθεση χρημάτων σε ειδικούς λογαριασμούς. Αυτές ήταν οι δράσεις στις οποίες έλαβαν μέρος χιλιάδες συμπολίτες μας και τώρα που μετράμε περίπου μια εβδομάδα από τη στιγμή της τραγωδίας, περνάμε σε ένα δεύτερο, εξίσου σημαντικό, σκέλος αλληλεγγύης. Σε αυτό αρχίζει να μπαίνει σιγά-σιγά ο καλλιτεχνικός κόσμος κι έτσι βλέπουμε να διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους. Στο παρόν κείμενο μπορείτε να ενημερωθείτε για κάποιες από αυτές.

Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης Πληγέντων από τις Πυρκαγιές

Κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής θα μαζευτούν την Τετάρτη 1η Αυγούστου στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής για να συμμετάσχουν σε μία μεγάλη συναυλία οικονομικής ενίσχυσης. Το event έγινε viral από τη στιγμή που ανέβηκε στο Facebook και αυτό μόνο θετικό είναι.

Στη σκηνή θα ανέβουν ονόματα όπως οι Ψυχόδραμα 07, Nightstalker, Panx Romana, The Last Drive, Anser, Λόγος Τιμής, Οδυσσέας (Razzastar) και άλλοι. Αυτή η εκδήλωση αποκτά μεγαλύτερο νόημα λόγω και του χώρου διεξαγωγής της.

https://www.vice.com/gr/article/8xb5bv/allhleggyhs-synexeia-kai-oi-kallitexnes-dipla-stoys-pyroplhktoys?utm_source=vicefbgr