3 ΑΚΟΡΝΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝ / RAMONES FOREVER

Frank Panx: Από Ramones ήταν το πρώτο punk rock τραγούδι που άκουσα στα 16 χρόνια μου, το «Seena Is A Punk Rocker», κάπου στις αρχές του 1977. Σε δύο λεπτά άλλαξε μέσα μου όχι μόνο τη μουσική μου κατεύθυνση, αλλά και τον τρόπο ζωής και έκφρασης. Ήδη είχα ζήσει σε ένα πιο σκοτεινό κόσμο από τα χρόνια της χούντας και όταν βρέθηκα σε αυτό το νέο μουσικό περιβάλλον το ένιωσα οικείο, απόλυτα συμβατό με τις εικόνες που ήδη είχα στα μάτια μου. Υπήρχαν κι άλλοι ναυαγοί σκέφτηκα και αμέσως έπλασα την νέα εικονική μου οικογένεια με ανθρώπους με παράλληλες ζωές.

Αποτέλεσμα της φιλικής σχέσης που είχα με τον Joey ήταν και οι τρεις συναυλίες των Panx Romana με Ramones στο Ρόδον το 1993. Εκεί άπλωσαν την τεράστια μπουγάδα τους, εννοώ το πανό με το λογότυπο των Ramones. Κάπου εκεί τολμήσαμε και εμείς να σηκώσουμε την δική μας σημαία πάνω στο σετ τυμπάνων του Marky. «3 Ακόρντα Φτάνουν, Θα Είναι Για Πάντα Οι Ramones», λέγεται ένα τραγούδι από την νέα μας δουλειά Pax Americana.

Έλα το μάθημα αρχίζει, χύμα του δρόμου Rock’n’Roll

πάμε 3 ακόρντα φτάνουν, Hey Ho Lets go, go Ramones

Η Sheena θα ’ναι για πάντα punk, Ο Joey πάντα Blitzkrieg bop

ο Dee Dee θα δίνει το ρυθμό, 1-2-3-4

Θα ‘ναι για πάντα οι Ραμόνες

 

Άκου το μυστικό βοτάνι, στάζει εφηβική πνοή

πάμε 3 ακόρντα φτάνουν, Hey Ho  Lets go, go Ramones

Η Sheena θα ’ναι για πάντα punk, Ο Joey πάντα Blitzkrieg bop

ο Dee Dee θα δίνει το ρυθμό, 1-2-3-4

Θα ‘ναι για πάντα οι Ραμόνες

Ετικέτες:

Trackback από το site σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Logo

Follow us onΚίτρινος Τύπος

Επικοινωνία

The Panx Union

Στο χωριό μας έχουμε στήσει ένα εργαστήρι μεταξοτυπίας, με εργαλεία και μηχανές φτιαγμένες από εμάς. Εκεί τυπώνουμε στάμπες σε μπλούζες και τσάντες ξεβάφοντας την ίνα και βάφοντας την πάλι με οικολογικά ανεξίτηλα χρώματα, που σε συνδυασμό με την καλύτερης ποιότητας υφάσματα αντέχουν για μια ζωή.