Έγκλημα στο Μόρια Εξπρές

Η εφαρμογή της λογικής, πολιτικής και πρακτικής του «βίου αβίωτου», που κάποτε ήταν ακροδεξιό παραλήρημα, σήμερα είναι η επίσημη συνταγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ελλάδα.

Η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας δημιούργησε και ένα επιπλέον σύνορο εντός της Ελλάδας. Το σύνορο δηλαδή μεταξύ των νησιών του ανατολικού Αιγαίου με την υπόλοιπη Ελλάδα. Το γεγονός ότι η Μόρια, με χωρητικότητα 3.000 ανθρώπων έφτασε να φιλοξενεί 13.000 άτομα, ήταν δεδομένο ότι θα οδηγούσε σε εξεγέρσεις και συνεχείς θανάτους. Αν κλείσεις σε ένα χώρο τέσσερις φορές περισσότερους ανθρώπους απ’ ότι αυτός χωράει, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, είτε πρόκειται για πρόσφυγες από τη Συρία και το Αφγανιστάν είτε για καθηγητές πανεπιστημίου από τη Γερμανία.

Όταν όμως γνωρίζεις ότι αυτό θα συμβεί με βεβαιότητα, δεν είσαι απλώς η «άτυχη πολιτική ηγεσία που καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση. Είσαι ο ηθικός αυτουργός μιας δολοφονίας.…

Η συμφωνία απαγορεύει στους πρόσφυγες να φύγουν από το νησί στο οποίο έχουν φτάσει.

https://info-war.gr/egklima-sto-moria-expres/

Ετικέτες:, , , , , , ,

Trackback από το site σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Logo

Follow us onΚίτρινος Τύπος

Επικοινωνία

The Panx Union

Στο χωριό μας έχουμε στήσει ένα εργαστήρι μεταξοτυπίας, με εργαλεία και μηχανές φτιαγμένες από εμάς. Εκεί τυπώνουμε στάμπες σε μπλούζες και τσάντες ξεβάφοντας την ίνα και βάφοντας την πάλι με οικολογικά ανεξίτηλα χρώματα, που σε συνδυασμό με την καλύτερης ποιότητας υφάσματα αντέχουν για μια ζωή.