“ΤΟ ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ” η συναυλία που μας ακύρωσαν

Φαίνεται πως η ανυστερόβουλη επιθυμία μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Νέα Πέραμο δεν ήταν αρκετή για να πραγματοποιηθεί αυτή η συναυλία.

Ιστορίες καθημερινής γραφειοκρατικής τρέλας αλλά και άλλες, πιο “περίεργες” και εντελώς έξω από τη δικιά μας λογική, δυστυχώς μας ΑΚΥΡΩΣΑΝ την προγραμματισμένη για την Παρασκευή 26/1 εκδήλωση αλληλεγγύης στο κλειστό γυμναστήριο του 8ου δημοτικού σχολείου Μεγάρων. Και επειδή οι ανάγκες αυτής της πόλης είναι διαρκείς και ο ύπνος στον οποίο έχει βυθιστεί αυτό το κράτος μεγάλος, θα τα πούμε σύντομα από ένα άλλο μέτωπο αλλά με την ίδια πάντα αγάπη και ενέργεια.

Ευχαριστούμε όχι μόνο τους ΣΤΙΧΟΙΜΑ, MAGIC DE SPELL, ΒΑΣΙΛΗ ΡΑΛΛΗ & PANX ROMANA, αλλά και τους ΑΛΚΙΝΟΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ (Χαϊνης), ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ & ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ για την πρόθεσή τους να βοηθήσουν και κάποιοι να έρθουν σαν έκπληξη.
Τέλος δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον αγαπητό μας Τάσο από Μέγαρα και τον Ηλία για την πολύτιμη βοήθειά τους.

IMMIGRANIADA team & μέλη των Αντισωμάτων

Trackback από το site σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Logo

Follow us onΚίτρινος Τύπος

Επικοινωνία

The Panx Union

Στο χωριό μας έχουμε στήσει ένα εργαστήρι μεταξοτυπίας, με εργαλεία και μηχανές φτιαγμένες από εμάς. Εκεί τυπώνουμε στάμπες σε μπλούζες και τσάντες ξεβάφοντας την ίνα και βάφοντας την πάλι με οικολογικά ανεξίτηλα χρώματα, που σε συνδυασμό με την καλύτερης ποιότητας υφάσματα αντέχουν για μια ζωή.