Κίτρινος Τύπος 2016

Ο Κίτρινος Τύπος επέστρεψε σε έντυπη μορφή

Ο Κίτρινος Τύπος, το ιστορικό fanzine από τις αρχές της δεκαετίας του ’80, επέστρεψε με 32 έγχρωμες σελίδες μαζί με την νέα δουλειά των Panx Romana – Pax Americana. Τον Κίτρινο Τύπο γράφει και το επιμελείται o Frank Panx που λέει πως “σαν χθες μοιάζει η παρθενική μου προσπάθεια να μοιράσω το πρώτο εφημεριδάκι της εφηβείας μου στα σοκάκια της Πλάκας. Τότε, τέλη δεκαετίας ’70 αρχές ’80, στόχευα χέρια και καρδιές μαυροφορεμένων ανθρώπων. Σήμερα μαζί με την μπάντα μου κάθε αποθαρρυμένο άνθρωπο, δεν περισεύει κανείς”.

Τα εφημεριδάκια εμφανίζονταν αραιά με διάφορα ονόματα και διανέμονταν χέρι με χέρι σε απρόμαυρο φόντο και πάντα δωρεάν. 10 φωτοτυπίες Α4, 50, 100, έως και 15.000 και παραπάνω μαζί με τους δίσκους των Panx ή χωριστά. Τώρα 3.000 τεύχη και βλέπουμε.

Το τελικό του όνομα «Κίτρινος Τύπος» απέκτησε το 1987.

Κίτρινος Τύπος 2016

Κίτρινος Τύπος 2016

Kitrinos Typos 1989           Kitrinos Typos 1993

Kitrinos Tipos 1996        Kitrinos Typos 1996

Trackback από το site σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Logo

Follow us onΚίτρινος Τύπος

Επικοινωνία

The Panx Union

Στο χωριό μας έχουμε στήσει ένα εργαστήρι μεταξοτυπίας, με εργαλεία και μηχανές φτιαγμένες από εμάς. Εκεί τυπώνουμε στάμπες σε μπλούζες και τσάντες ξεβάφοντας την ίνα και βάφοντας την πάλι με οικολογικά ανεξίτηλα χρώματα, που σε συνδυασμό με την καλύτερης ποιότητας υφάσματα αντέχουν για μια ζωή.