Ενάντια στην εξαρτημένη απεξάρτηση

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, PANX ROMANA, ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ, ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ), ALEX & STEF (The LAST DRIVE), ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΛΗΣ και άλλα αδέλφια στην πλατεία Συντάγματος την Τετάρτη 16/10.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ διοργανώνει μεγάλη συναυλία, ενάντια στην κυβερνητική πράξη νομοθετικού περιεχομένου που καταργεί με αυταρχικό τρόπο το αυτοδιοίκητο του οργανισμού.

https://www.facebook.com/events/401792580750828/

Κατερίνα Μάτσα: «Η κυβέρνηση χτυπά το ΚΕΘΕΑ και την απεξάρτηση»«Απαράδεκτη» χαρακτηρίζει η ψυχίατρος Κατερίνα Μάτσα, ειδική σε θέματα απεξάρτησης, την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης Μητσοτάκη που καταργεί το κεκτημένο δημοκρατικό δικαίωμα του ΚΕΘΕΑ να διοικείται από ΔΣ με άμισθα μέλη εκλεγμένα από την γενική συνέλευση μελών του και θέλει το 7μελές Δ.Σ. να διορίζεται από τον υπουργό Υγείας. #livemedianews

Posted by Livemedianews.gr on Friday, October 4, 2019

Trackback από το site σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Logo

Follow us onΚίτρινος Τύπος

Επικοινωνία

The Panx Union

Στο χωριό μας έχουμε στήσει ένα εργαστήρι μεταξοτυπίας, με εργαλεία και μηχανές φτιαγμένες από εμάς. Εκεί τυπώνουμε στάμπες σε μπλούζες και τσάντες ξεβάφοντας την ίνα και βάφοντας την πάλι με οικολογικά ανεξίτηλα χρώματα, που σε συνδυασμό με την καλύτερης ποιότητας υφάσματα αντέχουν για μια ζωή.