In Peace We Trust! Αντιπολεμική συναυλία από τα Αντισώματα

Gagarin 205 – Πέμπτη 24 Μαρτίου

Στη συναυλία της Αθήνας, που θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και μέσω streaming, συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά) οι: COYOTE’S ARROW, FRANK PANX & ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΙ, MR. HIGHWAY BAND, TWINSANITY, ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC, ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ, ΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΣΣΟΣ, ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

Παράλληλες εκδηλώσεις στο ίδιο πλαίσιο θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας:
Θεσσαλονίκη (EightBall 31/3), Καλαμάτα (Κύτταρο 23/3), Χαλκίδα (Γαλατικό Χωριό, 24/3), Κοζάνη (Περί Βίου, 8/4)

Πολλές πόλεις, ο ίδιος σκοπός: Όχι στον πόλεμο, ναι στην Αλληλεγγύη

FB Event: https://www.facebook.com/events/1050331765522739

Άλλος ένας πόλεμος εξελίσσεται στη γειτονιά μας, με όλα τα χαρακτηριστικά των συγκρούσεων της εποχής μας: Θάνατο και απόγνωση,  ξεριζωμένους απλούς ανθρώπους που χάνουν τα πάντα μέσα σε μια στιγμή, ψεύτικες ειδήσεις και προπαγάνδα με στόχο τη σύγχυση, ώστε να πιστέψουμε ότι αν δεν συνταχθούμε με τη μία ή την άλλη πλευρά δεν έχουμε λόγο.

Ρατσιστικοί διαχωρισμοί ανάμεσα σε «πραγματικούς» και «ψεύτικους» πρόσφυγες, λογικά άλματα που στοχοποιούν την τέχνη και τον πολιτισμό, οράματα κυριαρχίας σε μια ήπειρο που κατά καιρούς γίνεται θέατρο καταστροφής και ολέθρου.
Ένας «θερμός» πόλεμος που σύντομα θα γίνει «ψυχρός» ώστε να συνεχίζουν να πλουτίζουν όσοι τον υποκινούν.
Όχι.
Αδιαφορούμε για τα επιχειρήματα της μίας ή της άλλης πλευράς, εφόσον η εποχή θα αφήσει πίσω της νεκρούς και τραυματίες, ανέστιους και ερείπια, τόσο υλικά όσο και ψυχικά, είτε πρόκειται για Ουκρανούς είτε για Ρώσους.
Είμαστε μουσικοί και άνθρωποι της τέχνης, που κίνητρό μας είναι η συνύπαρξη και η επικοινωνία, εξ ορισμού αντίθετοι σε οποιαδήποτε πολεμική σύρραξη, για οποιονδήποτε λόγο.

Χθες η Συρία, σήμερα η Ουκρανία, αύριο εμείς.

Ενώνουμε  τη φωνή της κοινότητάς μας με όλους όσοι θεωρούν την ειρήνη ως τη μόνη συνθήκη που αξίζει σε ανθρώπινα πλάσματα, σε όλο τον κόσμο, και ζητάμε:

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (είτε με τη φυσική παρουσία στρατιωτικού προσωπικού, είτε με αποστολή πολεμικού υλικού). 

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ  

In Peace We Trust!
Πατρίδα μας όλη η γη
ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ

Υ.Γ. Μέσα στην επίθεση που δεχόμαστε σε ένα άλλο πεδίο, αυτό της διάλυσης της δημόσιας υγείας, καλούμαστε να βοηθήσουμε έναν φίλο μουσικό να αντιμετωπίσει τα έξοδα που απαιτούνται ώστε να να ανταπεξέλθει στην περιπέτεια της υγείας του. Έτσι, τα έσοδα των συναυλιών θα διατεθούν γι’ αυτό τον σκοπό.

Ακόμα, στον χώρο της συναυλίας θα γίνεται συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Την ημέρα της συναυλίας θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάδοση μέσω streaming στο link: https://estage.gr/streams/in-peace-we-trust/

Οι υπηρεσίες streaming προσφέρονται αφιλοκερδώς από τις πλατφόρμες stremia.gr και estage.gr, τις οποίες και ευχαριστούμε.

 Εισιτήρια προπωλούνται προς 5€ μέσω του viva.gr:
https://www.viva.gr/tickets/music/in-peace-we-trust-gagarin-205/

____________________________________________________________

Τα “ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ” δημιουργήθηκαν το 2014 και είναι μια πρωτοβουλία μουσικών που στο μέτρο του δυνατού προσπαθούν να συμβάλουν στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων, που πλήττονται άμεσα από την δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουμε σαν κοινωνία και σαν άτομα.

More info:

#antisomata #inPeaceWeTrustAntisomata