Συναυλία των Αντισωμάτων στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Συναυλία των “ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ” με μουσικές του δρόμου για την ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΦΟΒΟΥ

στο γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών το Σάββατο 13 Μαΐου.

Μια συλλογική συναυλία που το “εγώ” συναντά το “εμείς”, με ΚΑΤΑΧΝΙΑ, PANX ROMANA, APATHY, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΑΠΩΝ, MARIONNETES και ΑΛΛΟΙΩΣΗ.

Μια ιδιαίτερη συναυλία, με 6 μπάντες από 4 πόλεις και μουσικούς από 15-69 ετών να συνθέτουν μια μουσική αγκαλιά που αγαπά την διαφορετικότητα, την αλληλεγγύη και συμπαραστέκεται με όλη της την δύναμη σε ανθρώπους που δοκιμάζονται.

Σάββατο 13 Μάϊου στο Γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών

Είσοδος Ελεύθερη  /  Ώρα Έναρξης: 20:30

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ για να μην γίνει η απώλεια συνήθειά μας. Αυτή την φορά ενισχύουμε οικονομικά το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων & Ιατρικών Εξόδων

“Όταν τα τανκς σας θα έχουν σκουριάσει, τα τραγούδια μας θα ζουν ακόμα”.

Τα “ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ” δημιουργήθηκαν το 2014 και είναι μια πρωτοβουλία μουσικών που στο μέτρο του δυνατού προσπαθούν να συμβάλουν στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων οι οποίες πλήττονται άμεσα από την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε σαν κοινωνία και σαν άτομα.

 

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων είναι ένα αυτοοργανωμένο εγχείρημα που αποτελείται από τα Κοινωνικά ιατρεία Εξαρχείων, Νέας Σμύρνης, Ιλίου και Αγίου Νεκταρίου Βόλου.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων παρέχει δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας και Ψυχικής Υγείας, με σεβασμό στον άνθρωπο και την οδύνη του, χωρίς διακρίσεις που μπορεί να προκύπτουν από την καταγωγή, το φύλο ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό και οδηγούν συνήθως στον αποκλεισμό διάφορων κοινωνικών ομάδων.

Aντιπαραβάλλει στην πράξη ένα διαφορετικό χώρο και τρόπο οργάνωσης της υγείας στη βάση όχι της φιλανθρωπίας, αλλά της κοινωνικής αλληλεγγύης, ενάντια στην εμπορευματοποίηση της υγείας, ενάντια σε ιδιωτικά συμφέροντα, ενάντια σε ιεραρχίες και την αυθεντία των “ειδικών”.

 

Live στο γεωπονικό πανεπιστήμιο 13 Μαΐου για την οικονομική ενίσχυση δικτύου αλληλεγγύης κοινωνικών ιατρείων και ιατρικών εξόδων.

https://www.facebook.com/events/561792029396956

antisomata.org