Ένα φωτεινό session σε μια σκοτεινή εποχή

Μια παρέα καλών φίλων σκάρωσε ένα Live για καλό σκοπό και μας καλούν σήμερα Τετάρτη 30/12/2020 στις 10μμ κοντά τους.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι του Γιάννη Μαργετουσάκη: https://www.youtube.com/user/margetousakis

Είναι μια πρωτοβουλία που στήθηκε από τους τραγουδοποιούς Παντελή Κυραμαργιό, Γρηγόρη Ψαλτάκο (Small Chanter) και των σκηνοθετών Γιάννη Μαργετουσάκη και Θάνο Λυμπερόπουλο.

Ο σκοπός του ειδικά τους έκανε να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος και να βοηθήσουν έμπρακτα μια οικογένεια που έχει πραγματική ανάγκη!

Αν θέλετε μπορείτε να στηρίξτε κι εσείς αυτή την προσπάθεια κάνοντας μια ελεύθερη εισφορά στην οικογένεια της Κατερίνας!

Μέσω pay pal: https://www.paypal.com/pools/c/8vrVBc3VAY?Z3JncnB0=

Μέσω τραπέζης: ALPHA BANK APIΘMOΣ ΛOΓAPIAΣMOY: 147-002101-166579

IBAN: GR11 0140 1470 1470 0210 1166 579

Ακολουθεί ένα μήνυμα από τους ίδιους τους δημιουργούς αυτού του Live: Ανήκουμε σε έναν κλάδο που αδικήθηκε από αυτήν την κρίση και την διαχείριση της. Γνωρίζουμε ότι οι καλλιτέχνες έχουν την ανάγκη και να εκφραστούν και να επιζήσουν από την δουλειά τους. Με μεγάλο σεβασμό στους ίδιους και τις ανάγκες τους παρ’ όλ’ αυτά, τους καλούμε να  ακολουθήσουν κι παρόμοιες πρωτοβουλίες και παραδείγματα για ανθρώπους ή δομές που έχουν ανάγκη από οικονομική στήριξη.

Ο Γρηγόρης Ψαλτάκος είναι ο δικός μας Γρηγόρης, που επιμένει να μας συγκινεί με τα μηνύματα του: “Δεν νοείται για μένα να έχεις μικρόφωνο μπροστά σου και να μην τραγουδάς υπερασπιζόμενος τους αδικημένους και τους αγωνιστές!”

Ακολουθεί σχετικό άρθρο στην εφημερίδα των συντακτών: https://www.efsyn.gr/efsyn-city/synenteyxeis/274576_small-chanter-o-kallitehnis-prepei-na-antiprosopeyei-ta-idanika-toy