ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ
Για να μην γίνει η απώλεια συνήθειά μας

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ “ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ”
ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ,
ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΦΟΒΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΟΥ, ΘΗΣΕΙΟ.
ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, CIRKO CACHIVACHE, ΓΙΑΓΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, LAST DRIVE + DEUS EX MACHINA(members), ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΞΩΤΙΚΑ, PANX ROMANA, ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, ΣΤΙΧΟΙΜΑ, FUNDRACAR, ΤΣΙΡΙΤΣΑΝΤΣΟΥΛΕΣ, MUSAWIR ROSHAN – HASAM – MOHAMMADI(Afganistan), SAEED (Iran)

Για να μην περάσει το ουρλιαχτό της απόγνωσης απαρατήρητο και για να μην γίνει η απώλεια συνήθεια μας. Για να βγάζουμε γλώσσα στο φόβο, στη ξενοφοβία, στο κακό, δημιουργώντας αυθόρμητες, ακαθοδήγητες εστίεςελευθερίας και επικοινωνίας στο δρόμο. Για αυτά ακριβώς γεννήθηκαν τα “Αντισώματα”, με την πρωτοβουλία μιας παρέας μουσικών.
Την Παρασκευή 22 Απριλίου, καλλιτέχνες και αλληλέγγυοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στην ανασφάλεια και τον καθημερινό φόβο που συντρίβουν ντόπιους και μετανάστες, σε μια συναυλία – παρέμβαση στο κέντρο της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Ερμού, στο Θησείο.
Με όπλο μας τον πιο ισχυρό δεσμό ενότητας, την αγάπη, καρποφορούμε αλληλεγγύη, ανθρωπιά, συμπόνια, φιλοξενία.
Κάνουμε την κρίση σκαλοπάτι για να βρεθούμε πάλι στις αλάνες διαμορφώνοντας αλληλέγγυες συνειδήσεις, με αγωνιστικό χαρακτήρα, σαν ελεύθερα αντισώματα στον κοινωνικό ιστό.

ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ & ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΟΙ,
ΝΤΟΠΙΟΙ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΚΑΙ ΔΟΜΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ