The Panx Union

The Panx Union

The Panx Union

Το συνδικάτο των PANX είναι μια ελεύθερη ομάδα που κρατά από τις ημέρες του χάους από το 1977. Τότε γράφαμε συνθήματα κ μπάντες σε μαύρες μπλούζες ξεβάφοντας το ύφασμα με χλωρίνη, την παραδοσιακή τεχνική της αιώνιας εφηβικής τρέλας της φυλής των μητροπολιτικών ινδιάνων.
Στο χωριό μας έχουμε στήσει ένα εργαστήρι μεταξοτυπίας, με εργαλεία και μηχανές φτιαγμένες από εμάς. Εκεί τυπώνουμε στάμπες σε μπλούζες και τσάντες ξεβάφοντας την ίνα και βάφοντας την πάλι με οικολογικά ανεξίτηλα χρώματα, που σε συνδυασμό με της καλύτερης ποιότητας υφάσματα αντέχουν για μια ζωή.

Blacktshirt

Blacktshirt

Τα «Αντισώματα» είναι μια πρωτοβουλία μουσικών που στο μέτρο του δυνατού θα προσπαθήσουν να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ταμείου αλληλεγγύης για συνανθρώπους μας που πλήττονται άμεσα από την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε σαν κοινωνία και σαν άτομα.

Η συναυλία για τους Ramones ήταν η πρώτη δράση των Αντισωμάτων, και στόχος και ελπίδα μας είναι να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες κινήσεις, κι άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες, γιατί κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος μέσα στον εφιάλτη και γιατί σε τέτοιους καιρούς οι δεσμοί αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας είναι περισσότεροι αναγκαίοι και πολύτιμοι από ποτέ.


Logo

Follow us onΚίτρινος Τύπος

Επικοινωνία

The Panx Union

Στο χωριό μας έχουμε στήσει ένα εργαστήρι μεταξοτυπίας, με εργαλεία και μηχανές φτιαγμένες από εμάς. Εκεί τυπώνουμε στάμπες σε μπλούζες και τσάντες ξεβάφοντας την ίνα και βάφοντας την πάλι με οικολογικά ανεξίτηλα χρώματα, που σε συνδυασμό με την καλύτερης ποιότητας υφάσματα αντέχουν για μια ζωή.